50 pullaa:
500 g kikherneitä1 nippu persiljaa 1 punainen chilipalko 1 iso sipuli 3 valkosipulinkynttä 1,5dl seesaminsiemeniä 2tl leivinjauhetta 1 rkl suolaa 2rkl juustokuminaa sopivasti öljyä | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ohjeet
Pääruoat
Liota herneet yön yli. Kaada vesi pois ja keitä tunnin ajan puhtaassa vedessä. Anna jäähtyä ja poista kuoret.Heitä tehosekoittimeen kikherneet ja soseuta. Heitä joukkoon silputtu persilja, pilkottu sipuli ja murskatut valkosipulin kynnet. Sekoita mausteet ja seesaminsiemenet joukkoon. Lorauttele öljyä maun mukaan. uuni 225 C ja n. 20 min. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ohjeen mukaan kikherneet ovat siis niitä liottamattomia, mutta ajattelin ostaa käyttövalmiita purkissa, niin ei tarvitse liotella :) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
torstai 28. helmikuuta 2013
Uusi resepti testattavana!
Välillä jotain muutakin kuin koira-asiaa :) Tämä onkin ihan uusi resepti, ja mielenkiinnolla kokeilen, mitä siitä tulee. Välillä olisi kiva syödä jotain muutakin kuin iänikuisia lihapullia, jauhelihakeittoa tai nakkeja, johon valitettavan helposti lapsiperheen arjessa lipsahtaa. Pitkään jo tavoitteenani on ollut lisätä kasviksia ruokaan niin lapsille kuin aikuisille, lapsille useinmiten piilotettuna ;)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti