tiistai 29. marraskuuta 2011

Marianne-mokkapalat

Ohje on alunperin Hellapoliisin  ,mutta erään loistoleipurin muokkaama, kiitos Saila!


Marianne-palat uunipellillinen

4 munaa
3 dl sokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl kaakaojauhetta
100 g margariinia
1 1/2 dl maitoa

Kuorrute:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g Marianne-suklaata
1/2 dl maitoa tai kermaa


Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi sulatettu margariini ja maito.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Sulata paloiteltu suklaa esimerkiksi mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä noin kahden minuutin ajan tai vesihauteessa. Sekoita välillä, jotta suklaa ei pala.
Sekoita suklaa tuorejuuston joukkoon, ohenna kermalla tai maidolla.

Levitä seos kypsän ja jäähtyneen torttulevyn pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti