maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kevät..

Kevään viimeinen harjoittelu on lopuillaan, huomenna ja ylihuomenna tutkintotilaisuudet ja sitten olisi tehty myös koululaisten aamu-ja iltapäivätoiminta sekä leiri- ja retkitoiminta :)
Nyt alkaa jo vähitellen tuntua, että ehkä mä sittenkin vielä valmistun! Tosin keväälle on vielä reilusti tehtäviä ja kursseja suoritettavana, mutta sitten koittaa kesä!

Ja vaikka vielä ei ole edes kevät, on syksyä jo suunniteltu, Pekan osalta tietenkin ;). Suunnitelmissa on koulutusten ja treenien lisäksi myös luonnetesti.
Vaikka tuntuu, ettei lopulta luonnetestiä arvostetakaan -ja totta on, ei pelkkiin pisteisiin tai osa-alueisiin voikaan perustaa koiran arviointia, testi pitää nähdä- niin itselleni on tärkeää nähdä näitä luonnetta mittaavia testejä.
Toki koirasta näkee paljon koulutuskentällä ja arjen touhussa, mutta silti minusta on tärkeää tehdä noita testejä.

Oton kanssa tehdään pieniä tokoharjoituksia, niiden pitää olla tosi lyhyitä, jotta mielenkiinto pysyy yllä. Viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Otto teki seuraamista lelupalkalla, ja ei ihan huonoa sellaista, joskaan ei voittajaluokan veroista. Tästä on hyvä jatkaa, ja kunhan maasto kuivuu niin pääsee jäljelle taas!!


Komea ja älykäs dobermanni.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti