torstai 11. huhtikuuta 2013

Pentupuuhat :)


Työkuvioita..
Viimeinen  tutkintotilaisuus on ensi viikolla ja sitten  olen arviointikeskustelua vaille valmis lastenohjaaja! Töitä olen hakenut, mutta soittaessani vastaus on ollut nuivahko " no tottahan sä voit hakea, mutta käytännössä paikat on jo jaettu". Tjaa-a. Onneksi on taas viikon sijaisuus tiedossa sentään.

Tärkeämpiin asioihin;
Miina täytti tänään 15 viikkoa <3!
Sen kunniaksi lähdemme käymään hallilla "treenaamassa", lähinnä siis moikkaamassa kavereita ja kokeillaan, pystytäänkö keskittymään jo vieraassa paikassa. 
Kotona se kyllä osaa ;)

Tähän päädyin sitten siksi, että ensi kuussa olemme menossa tottelevaisuusseminaariin harjoituskoirakoksi...
Vähän jännittää, ei ehkä se että siellä on vaikka ketä katsomassa, vaan siksi että ollaanko me osattu tehdä näitä harjoituksia edes suunnilleen järkevästi. (ja jos ei olla, palautetta menee sitten meidän personal trainerille :P)

Luin mielenkiintoisen nimeltä mainitsemattoman koirankouluttajan oppeja hyvin hämmentyneenä. Koiran tulee antaa tehdä tuhojaan/temppuilla treenissä/tms, koska koira alkaa tuntea syyllisyyttä ja sen jälkeen on valmis tottelemaan ohjaajaansa. Koiraa ei saa kieltää, (kai siitä tulee jotain negaatioita?) vaan tosiaan odotellaan että koira on valmis tottelemaan. Tämän teorian mukaan Miinakin on jo pilattu, kyllä sitä on kielletty repimästä sohvaa, syömästä kenkiä/sukkia/housuja/rintaliivejä, you name it.

Valitettavaa on, että jotkut ihmiset todella uskovat ja luottavat tällaiseen tapaan, ja uskonpa, että ongelmat lisääntyvät/kasaantuvat. Mitäpä olette mieltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti