keskiviikko 3. elokuuta 2011

Nyt on elokuu..

Se on todellakin elokuu, ja syksy alkaa tehdä tuloaan. Alexandralla kunnon korvatulehdus ja flunssa, Danielalle tulossa flunssa. Tästäkö tää syksyn sairastaminen taas alkaa? 

Eilen käytiin tottistelemassa taas, mahtava nähdä edistystä. Timo on edistynyt Pekan kanssa todella paljon, ja onhan se sen eteen kyllä töitäkin tehnyt. Mä oon niin ylpeä mun miehistä ;)
Ottokin yllätti positiivisesti, sillä alkaa olla idea hallussa, että katsekontakti pysyy vierellä istuessa. Okei, eihän se paljon ole, mutta loistoalku kuitenkin! Se, että Otto malttaa pitää kontaktin ja pysyy paikallaan, auttaa meitä agitreeneissä tosi paljon. Samaten tuo tottis tekee muutenkin hyvää agia ajatellen, koira pysyy kentällä hallussa paljon paremmin kuin aikaisemmin! Nyt tavoitteena päästä epiksiin tänä vuonna, ensi vuonna voisi jopa uskaltaa virallisiin. Tai jos kisakärpänen puraisee, ehkä jo tänä vuonna :)
Mä tiedän, että saatettaisiin jopa pärjätä jo ykkösissä, mutta mä haluan tehdä hyvän ja varman pohjatyön ennen kisoja. Mä jännitän kisaamista muutenkin niin pirusti, että parempi olla hyvää tuo meidän työskentely ENNEN oikeita kisoja.

Leirikin on ensi kuussa tulossa, kiva lähteä Hauhoville mukavassa porukassa, hienojen koirien kanssa. Kahdella leirillä ollaan jo oltu, ja kiva päästä uudelleen.

Koulutkin alkavat ensi viikolla, ja nyt on jo korkea aika harjoitella järkevää rytmiä.. Nythän tää on mennyt valvomiseen illalla ja aamulla pitkiin uniin.. Tänään raahasin itseni ylös kuuden aikaan, huoh!
Larissa menee 4 luokalle, Alexandra ensimmäiselle, Daniela esikouluun ja itse jatkan kivasti alkaneita opintoja Dilassa. Lokakuussa on ensimmäinen työharjoittelu ja näyttö, ja tottakai se jännittää. Toisaalta sitä odottaa kovasti mutta toisaalta  se on uutta koko perheelle. Nyt äitikin on töissä päivällä, ja no, tavallaan harjoitellaan sitä "normaalia" arkea. Toivottavasti menee kaikki hyvin, jos vaikka saisi sitten sijaisuuksia!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti